by SzelesÚt 2011. jan 11.

Megnyitott a Rider Beach

Balatonszemesen megnyitotta kapuit Magyarország első motorosbarát nyaraló és szórakoztató bázisa. A Rider Beach-en szívesen látják a...

Balatonszemesen megnyitotta kapuit Magyarország első motorosbarát nyaraló és szórakoztató bázisa. A Rider Beach-en szívesen látják a motorosokat és a motorokat kedvelőket, és mindenkit, aki szeret a Balaton partján aktívan nyaralni.

20 apartman, étterem, bár, és egy 1000 fős rendezvénysátor várja a nyaralókat. A tervek szerint, az egész nyári szezont élő koncertekkel, kulturális programokkal, találkozókkal, rendezvényekkel teszik majd színesebbé. A vendégek rendelkezésére áll egy hajóparkis, képzett kapitányok irányítása alatt.

Nagyszombat lévén nem volt igazán telt ház a megnyitón, de a Póka Egon Experience és az Edda Művek zenéje azért remek hangulatot teremtett.

A Rider Beach a 7-es úton Balatonlelle és Balatonszemes között, a Vadvirág kemping nyugati részén, közvetlenül a parton van. GPS: 17°46' 31" északi hosszúság és 46°48' 31" keleti szélesség. Bővebben hamarosan a Széles út új honlapján.

Ezek az írások is érdekelhetnek: