by SzelesÚt 2011. jún 28.

Egyként az árvákért - Galériával

Remélhetően meghozza gyümölcsét az első felvidéken megrendezett Rockfesztivál. A nagybalogi focipályán egész nap családi rendezvények,...

Remélhetően meghozza gyümölcsét az első felvidéken megrendezett Rockfesztivál. A nagybalogi focipályán egész nap családi rendezvények, baranta-bemutató, és koncertek várták az érdeklődőket, akik a meglehetősen mostoha időjárás ellenére ellátogattak a Felvidékre.

A Kerecsen Motoros Egyesület apait-anyait beleadott, hogy a berzétei árvaház megépülhessen. A hagyományok megélésével, népi táncegyüttesekkel, természetesen a fesztiválok elmaradhatatlan sörforgó versenyével, a naplemente után pedig koncertekkel várták az érdeklődőket. Fellépett Vikidál Gyula, a Mérföldkő, A Mobil Mánia és a Pokolgép is.Az erdélyi, magyarországi és felvidéki motoros klubok zöme is csatlakozott a jótékony eseményhez, ezzel is erősítve az összetartást, és azt, hogy szívükben nincsenek határok.

{NeoGallery gallery="felvidek"}

Egy szó, mint száz, a hangulat meghitt és felemelő volt, és még a szélsőséges időjárás, sem tántorította el az igaz magyar barátokat.

képek és szöveg:
Anett

<<<Festői tájakon

Íme az ember>>>

Ezek az írások is érdekelhetnek: