by - szelesut - 2023. jan 27.

Újra lesz buli Alsóörsön

Ismét lesz Harley-buli Alsóörsön. A Harley Budapest sajtótájékoztatóján kiderült az is: júniusban a Puskás Arénában négynapos fergeteges fesztiválon ünneplik a cég fennálásának 120. évfordulóját. Tavasszal hagyományosan szezonnyitó, májusban pedig újra lesz Open Road Tour.

A motoros szezon hagyományosan a Harley-Davidson Szezonnyitó & Open Road Party-val és egy közös, nagy budapesti felvonulással kezdődik április 15-én - mondta a Harley-Davidson Budapest tulajdonos-ügyvezetője. Hankó Ákos hozzátette, ezt követi május 18. és 21. között a második Open Road Tour sok-sok közös motorozással, vezetett felvonulásokkal – Győr-Budapest/Bázis-Hatvan-Eger-Mezőkövesd-Miskolc-Szerencs-Sárospatak útvonalon -, életre szóló élményekkel, valamint gasztronómiai és turisztikai látnivalókkal.

A pár év kihagyás után újra rendezendő alsóörsi megmozdulás részletes programjára még várnunk kell, de az biztos, hogy június 7. és 11. között lesz kipufogóktól hangos az északi part.

Budapesten 2023. június 22-25. között ünneplik a Harley-Davidson fennálásának 120. évfordulóját. A márka 120 éves múltját stílusosan négynapos fesztivállal ünnepli meg. A rendezvényt szervező ügynökség vezetője elmondta, a nagyszabású rendezvényt a Puskás Aréna Parkban tartják, ahol a résztvevők több mint ötven zenekar előadását hallgathatják meg. Emellett egymást érik majd az olyan izgalmas, motoros programok, mint például a francia Ricardo Globe of Death produkciója , a nemzetközi FMX show, a magyar és litván motoros kaszkadőrök bemutatói, a Triál show és a Gravity Academy - tette hozzá Szalai Balázs.

Ezek az írások is érdekelhetnek: