by 2021. máj 26.

Újra felbőgnek a motorok Debrecen legendás pályáján

Az év első versenyére kerül sor május 29-én, szombaton Debrecenben, a Perényi Pál Salakmotor Stadionban a SpeedWolf Debrecen Speedway Team szervezésében.

A versenyen a három szövetség 16 versenyzője száll harcba. Mint a Dehir hírül adja, a megmérettetés lebonyolítási szisztémája megegyezik az Eb-futamokon megszokottal, azaz a 20 alapfutamot követően lesz egy elődöntő, majd a finálé zárja a küzdelmet.

A látogatókat azonban más programok is várják. 15 órától kiegészítő programként rendezik meg a Debreceni Futóbicikli Viadalt gyerekek számára. Az egykörös, szó szerint féktelen viadalra 2-6 éves, saját futóbiciklivel rendelkező gyerekeket várnak, sisak kötelező, védőfelszerelés ajánlott. A szervezők ajándék gyereknapi édességekkel várnak minden résztvevőt. Az első három gyerek adhatja át a serlegeket a salakmotorverseny díjátadóján.

A 12. futam után, 16.30-tól ismét a gyerekeké lesz a pálya, hiszen "salaktaposhow" futóversenyre várják a 7-14 éveseket őket. Ennek a versenynek a győztesei adhatják át a babérkoszorúkat a salakmotorverseny díjátadóján.

Ezek az írások is érdekelhetnek: