by -sportos- 2021. okt 17.

Remekül indult a hétvége Argentinában

A 7. helyen végzett Sebestyén Peti, a Supersport-világbajnokság első futamán Argentínában. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. pilótája fantasztikus versenyzéssel idei legjobb helyezését érte el, vasárnap pedig újabb futamon bizonyíthat.

Nagyszerűen indult a hétvége Argentínában, Sebestyén Peti a 4. helyen zárta a pénteki szabadedzéseket. Az időmérő a tervek szerint alakult, Peti a harmadik sor közepéről, a 8. pozícióból várta a rajtot. Jól kezdődődött a futam, a magyar versenyző az ötödik is volt, majd a 7. pozícióban intették le, ami az idei legjobb eredménye.

„Eddig jól alakult a hétvége, örülök, hogy a Superpole-on tudtam segíteni a csapattársamat, de egyben én is jó rajtpozíciót szereztem. A start és a verseny eleje jól sikerült, sajnos félidőnél adódott némi technikai probléma és így pár pozíciót vesztettem, ahonnan már nehéz volt visszazárkózni. Holnapra remélem sikerül mindent megoldani és még jobb versenyt tudunk majd teljesíteni.”- összegzett a HUMDA pilótája.

Hétvégi menetrend és közvetítések:

Vasárnap:

Warm Up:    15:25-15:40

Live Timing: www.worldsbk.com

II. Futam 18:30                         Aréna4.hu     Ingyenes élő stream

Ezek az írások is érdekelhetnek: