by - Szelesut - 2021. ápr 17.

Megkezdődött a visszaszámlálás - négy magyar fiatallal indul a Moto GP tehetségkutatója

Négy fiatal magyar versenyzővel a mezőnyben egy hónap múlva rajtol a Dorna Road To MotoGP program keretein belül megszervezett NorthernTalent Cup tehetséggondozó versenysorozata. Az itt induló pilótáknak az ezen a versenyen való részvétel igazi úgródeszka ahhoz, hogykésőbb a Moto3-ban folytassák a versenyzést.

Most hétvégén minden versenyző a Németországi Oshersleben pályáján teszteli a KTM 250 es standard motorjait, hogy minél jobban fel tudjon készülni a május 14-én Le Mans-ban kezdődő versenysorozatra, ahol a futamot a MotoGP-vel egyidőben rendezik. 

A 26 pilótából 4 magyar versenyzőnek is drukkolhatunk: Farkas Kevin és Rossi Moor a Fairium Next Generation Riders Team tagjaként, míg Varga Tibor a Forty Racing pilótája és Vincze Martin a Chobák Motorspot egyesület színeiben képviseli hazánkat a versenyen.

A Fairium Next Generation Riders Team pilótái a Kiss Péter, a BÉGÉ Design Kft. ügyvezetője és tulajdonosa által tervezett dögös designnal rendelkező motorrokkal álnak majd rajthoz. Rossi Moor és Farkas Kevin új versenyruhája is nagyon feltűnőre sikerült.

A csapat közlése szerint a boxokban nagyon jó a hangulat, a pilóták a hideg idő ellenére együtt bandáznak, már csak a tavaszt várják, de azt nagyon.

 

Ezek az írások is érdekelhetnek: