by SzelesÚt 2009. aug 19.

KÉK túra és emlékest

Motoros Barátunk! Ezüton is tisztelettel és szeretettel meghívunk téged és utasod MOTaMOT alapítvány és a Hatvani Motorosok Egyesülete nevében,...

Motoros Barátunk! Ezüton is tisztelettel és szeretettel meghívunk téged és utasod MOTaMOT alapítvány és a Hatvani Motorosok Egyesülete nevében, augusztus 29-én a „KéK" túrára és az azt követő emlékestre.

Megemlékezésünket elhunyt motoros társainkról a Kékestetőn du. 1 órakór kezdjük. A megemlékezés helyszínére, pontosan délben indulunk Gyöngyösről, a Budapest felöli, első nagy áruház parkolójából. Kékestetőn az étterem, ismét készül a Motorosok vendéglátására. A www.motorozz.hu oldalon, további csatlakozási helyeket találhatsz.

Kérünk, az idei évben is küldjétek el azon Motorosoknak nevét, akikről név szerint is szeretnétek, hogy megemlékezzünk. Ezt a kektura2009@freemail.hu címen tehetitek meg.

Az Emlékest helyszíne Tiszafüreden a Tisza parthoz közel, a Retro Jazz Klub-ban lesz. Ide Kékestetőről szervezetten délután 4 órakór indulunk.

Kérünk, hogy a kektura2009@freemail.hu címen jelentkezz, amennyiben ide is velünk tartasz.
Szállást a www.belfoldiszallasok.hu vagy a www.tiszafüred.hu honlapokon találsz, vagy hívd Szabó Pétert a 06-30/625-2770-es mobilon.

Fontos! A 2009. évben nem hirdettünk külön adománygyűjtő kampányt, ellenben a helyszíneken lesz MOTaMOT sátor.

TALÁLKOZZUNK 2009.08.29-én, DÉLBEN, FEGYELMEZETT GURULÁSUNKKAL MUTASSUNK PÉLDÁT és BARÁTAINK, TÁRSAINK EMLÉKÉRE GYÚJTSUNK AZ EMLÉKMŰNÉL 1-1 SZÁL GYERTYÁT!

További balesetmentes közlekedést kíván mindenkinek a MOTaMOT csapat!

Ezek az írások is érdekelhetnek: