by SzelesÚt 2011. ápr 22.

Bitter élete legnagyobb lehetősége előtt

A híres életveszélyes versenyek magyar specialistája csütörtök éjjel érkezett meg a Man szigeti TT  illetve a csapatát bemutató sajtótájékoztatóról Észak-Írországból. Bitti fogadtatása várakozáson felüli volt.

A magyar versenyző nagyon népszerű az angol nyelvterületeken ennek megfelelően módosult az alapszerződése a Kawasaki UK. által gyári támogatást élvező Ír KMR csapattal. Az alapszerződés szerint az Ír csapat Ryan Farquhar és Adrian Archibald többszörös TT győztesek csapattársaként először a négy híres nemzetközi versenyre, NorthWest 200-ra, a Manszigeti TT-re, az Ulster Gp-re és a Macau Gp-re szerződött, ahol gyári kawasakival fog versenyezni.

A csapatfőnök Ryan Farquhar döntése a sajtótájékoztató után azonban megváltozott így Bitti lehetőséget kapott még 6 ír, hazánkban még kevésbé ismert utcai versenyre, ebből kettő, a Cookstown 100 és a Tangedree 100 már jövő hétvégén és az azt követő hétvégén kerül megrendezésre az északír utcákon. Ezen versenyek népszerűségét fényjelzi, hogy élő közvetítést ad róla a BBC és a Greenlight Tv is.

Bitter csúcsformában várja a megmérettetést ezt bizonyítja a hazai Pannónia-ringen megrendezett osztrák illetve olasz versenyeken elért 3 első, egy második és egy harmadik helyezése. A versenyző április 28-án utazik vissza csapatához és május 8-án érkezik meg, hogy nyilatkozzon a médiának, majd 12-én már utazik a NorthWest 200 versenyre. A versenyző nagyon kemény edzésmunkán van túl napi 3 fizikális edzéssel és nagyon kemény diétával.

Bitti népszerűségét jellemzi, hogy a sajtótájékoztatók után tele volt vele a Man szigeti és az ír sajtó. Ezen felül nagyon boldog, hogy végre egy ilyen profi csapattal vághat neki a szezonnak, ahol a legjobb három privát versenyző közé, illetve a számára még ismeretlen Ír futamokon a legjobb újoncok közé várja magát.

Aki kíváncsi a részletekre, csevegjen Bittivel élőben ma este 8 és 10 között!

<<<Péntek esti csevej Bittivel

Bitter keményen készül>>>

Ezek az írások is érdekelhetnek:
Tavaszváró börze

Tavaszváró börze

by SzelesÚtfebr 22

Bitti megsérült

Bitti megsérült

by SzelesÚtfebr 22