by SzelesÚt 2011. febr 28.

Az Ördög Magyarországon

Boczkó Gábor párbajtőröző világbajnokkal a nyergében mutatkozott be Magyarországon a Ducati Diavel: a fantasztikus kinézetű sportos olasz...

Boczkó Gábor párbajtőröző világbajnokkal a nyergében mutatkozott be Magyarországon a Ducati Diavel: a fantasztikus kinézetű sportos olasz cruiser a múlt héten érkezett Budapestre.

A Ducati zászlóshajóját Tóth Attila, a Ducati diBosco cégvezetője mutatta be, aki az idei újdonságokról is szólt. Elmondta: hamarosan megérkeznek a tesztmotorok, úgyhogy a 162 lovas izomgépet is bárki kipróbálhatja majd. Két példány egyébként máris gazdára lelt kis hazánkban.

A bemutatón a Full Gas vezetője elmondta: legfontosabb feladatuk, hogy a Ducati Magyarországon is elérje, de legalább megközelítse a nyugat-európai piaci részesedését. Erdős Tamás szerint ez korántsem lehetetlen.

A tájékoztatón kiderült az is, újabb Ducatival bővül a magyar bajnokság: Adorján Tamás a Full-Gas Ducati színeiben egy 1198 SP-vel áll rajthoz idén. A versenygép festése máris nyerő: Mike Tomi munkája.

Fotók: Mike Tamás

Diavel galéria:

{NeoGallery gallery="Diavel"}

Bemutatkozó videó:

<<<Programod van 

Ismét Buell>>>

Ezek az írások is érdekelhetnek: