by -sportos- 2022. ápr 22.

Assenben versenyez hétvégén Sebestyén Peti és a Supersport-vb mezőnye

Assenben rendezik a hétvégén a Supersport VB második fordulóját. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti továbbra is sérüléssel küzd, a Dorna orvosi stábja egyelőre engedélyezte az indulását.

Felemásan indult az aragóniai szezonnyitó Sebestyén Peti számára, a sérülés és technikai problémák ellenére, az egykörös tempó a teszteken és szabadedzéseken is biztatónak tűnt.  A VB egyetlen magyar résztvevője a spanyol fordulón szombaton pontszerző helyen ért célba, vasárnap viszont már a vállsérüléséből adódóan nem tudta befejezni a futamot. Az elmúlt időszak fókuszált fizioterápiával telt, de csak az első körök után lehet majd tisztán látni, milyen állapotban van a magyar pilóta.

Nem gondolom, hogy nem fognak engedni versenyezni, de sajnos még nem érzem 100%-osnak a vállam. Igyekeztem minél többet pihentetni és rehabilitálni a két hétvége közötti időszakban, meglátjuk ez mire lesz elég. A legnagyobb gond az, hogy több szakvéleményt meghallgatva sem tudjuk pontosan, mi okozza a problémát. Ennek ellenére igyekszem majd a lehető legjobb teljesítményt nyújtani a hétvége folyamán.

A holland fordulón pénteken kezdődnek a szabadedzések, a szombati időmérőt, versenyt és a vasárnapi futamot az Arena4.hu oldalán online lehet majd követni.

Hétvégi menetrend és közvetítések:

Péntek:

  1. Szabadedzés: 11:25 – 12:10
  2. Szabadedzés: 16:00 -16:45

Live Timing: www.worldsbk.com

Szombat:

Időmérő edzés: 10:25 – 10.45   Aréna4.hu 

I. Futam 15:15      Aréna4.hu     

Vasárnap:

II. Futam 12:30     Aréna4.hu    ARENA 4 TV! ÉLŐ

Ezek az írások is érdekelhetnek: