by -sportos- 2021. szept 03.

A jól ismert franciaországi pályára érkezik Sebestyén Peti és a Supersport VB mezőnye

Hétvégén Magny-Cours ad majd otthont a VB idei nyolcadik versenyhétvégéjének. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti a korábbi három forduló tapasztalatai után óriási motivációval érkezik csapatával egy számára jól ismert pályára.

A navarrai balszerencsés hétvége után újult erővel vág bele Sebestyén Peti és csapata, az Evan Bros. Racing Team a francia futamnak. A Navarrában megszerzett adatok alapján úgy tűnik sikerült a csapatnak egy megfelelő alapbeállítást találni Peti számára, amivel a mostani hétvégén előrelépést remélnek.

„Alig várom, hogy újra a motoron legyek! Meggyőződésem, hogy a navarrai második versenyen találtunk néhány kulcsfontosságú megoldást a beállítások tekintetében, ezért nagyon izgatott vagyok. Magny-Cours egy olyan pálya, amit nagyon szeretek és ahol jó eredményeket értem el korábban. Biztos vagyok benne, hogyha folytatjuk a munkát a megfelelő irányba, akkor nagyot tudunk lépni. Ami engem illet, minden tőlem telhetőt megtettem, mind a fizikális mind a mentális felkészülésemben, hogy a lehető legjobb állapotban érkezzek meg.” – mondta el a HUMDA pilótája.

A franciaországi fordulón pénteken kezdődnek majd el a szabadedzések, a szombati időmérőt, versenyt és a vasárnapi futamot az Arena4 TV-n és az Arena4.hu-n lehet majd követni.

Hétvégi menetrend és közvetítések:

Péntek:

    Szabadedzés: 11:25 – 12:10

    Szabadedzés: 16:00 -16:45

Live Timing: www.worldsbk.com

Szombat:

Időmérő edzés: 10:25 – 10.45       Aréna4 TV    ÉLŐ

    Futam 15:15                            Aréna4.hu    Ingyenes élő stream

Vasárnap:

    Futam 12:30                           Aréna4.hu    Ingyenes élő stream

Ezek az írások is érdekelhetnek: