by SzelesÚt 2011. jan 18.

Talmára várva

Bár Talmácsi Gábor a múlt heti sepangi Kawasaki-tesztet követően közölte: nem szeretne a Pedercini-istállóhoz szerződni, az SBK-sorozat...

Bár Talmácsi Gábor a múlt heti sepangi Kawasaki-tesztet követően közölte: nem szeretne a Pedercini-istállóhoz szerződni, az SBK-sorozat egyetlen kiadó ülését kínáló csapat vezetője még bízik benne, hogy a magyar motoros meggondolja magát.

„Gábor remekül ment a motorral, erősnek tűnt számunkra, és hamar ráérzett a Kawasakira. Megértjük, hogy fontos döntés előtt áll, ezen múlhat a karrierje, de még néhány napig várunk, és bízunk benne, mégis aláír hozzánk" – mondta Donato Pedercini csapatmenedzser.

Talmácsi a múlt heti malajziai tesztet csak a téli felkészülése részeként fogta fel, és nem titkolta, hogy nem komolyak a szándékai a szuperbike-vb egyik sereghajtójának számító Pedercininél. Ő inkább a szupersportban próbálna szerencsét, ott előkelőbben rangsorolt gárdától is kaphat ajánlatot.

„Nagyon köszönöm a csapatnak a meghívást, nagyon kedvesek voltak hozzám, de úgy tűnik, nem fogok náluk versenyezni, mert a mai edzésen mellettünk tesztelt a gyári Kawaski-alakulat, és világossá vált számomra, hogy a Pedercininél nem lehetne nyerni vagy a dobogós helyekért küzdeni. Több helyről várok még válaszokat, ezen a héten el kell dőlnie a sorsomnak. Szorít az idő: ha e héten nem derül ki, hol folytatom, akkor valami csodának kell történnie, hogy az idén versenyezni tudjak" – mondta rögtön a tesztet követően Talmácsi.

A hét eltelt újabb bejelentés nélkül, úgyhogy várhatjuk a csodát. Talmának azonban akkor sem kell elkeserednie, ha szerződés nélkül marad, a gyorsasági motorban ugyanis gyakoriak a sérülések, és ha szabad marad, bármikor bárhová meghívhatják beugrónak.

Nemzeti Sport

<<<Talma nem ír alá

Drift-párbaj>>>

Ezek az írások is érdekelhetnek: