by SzelesÚt 2009. okt 25.

Nolan és X-lite újdonságok 2010-re

Az olaszországi Vairano versenypályán, élversenyzők részvételével mutatta be a Nolan Group az X-lite X-802 és a Nolan N20 Traffic bukósisakok új,...

Az olaszországi Vairano versenypályán, élversenyzők részvételével mutatta be a Nolan Group az X-lite X-802 és a Nolan N20 Traffic bukósisakok új, 2010-es változatait.

Jorge Lorenzo (MotoGP, Yamaha), Marco Melandri (MotoGP, Hayate) és Carlos Checa (Superbike-világbajnokság, Honda) nemcsak a fejvédőkről mesélt az újságíróknak, hanem meg is motoroztatta a vállalkozó kedvű zsurnalisztákat - persze nem a versenygépek, hanem utcai masinák hátsó ülésén. 

A résztvevők nemcsak utasként, hanem pilótaként is kipróbálhatták a Nolan Group csúcs-versenysisakját, az X-lite X-802-t, amely hamarosan fekete-fehér Lorenzo replika fényezéssel is kapható lesz. Természetesen megmarad a kínálatban a spanyol pilóta híres „epres" festése, valamint a Melandri, Carlos Checa és Stoner replika is. 

A sajtótájékoztatón mutatták be a Fiat by Nolan kollekció tagjait, azaz a nyitott N20 Traffic bukósisak speciális fényezésű változatait is. Az új modellek a Fiat autómárkát illetve annak legdivatosabb típusát, az 500-ast népszerűsítik.

Ezek az írások is érdekelhetnek:
Forza lett az Integra

Forza lett az Integra

by SzelesÚtokt 25

Versenygép maszekba

Versenygép maszekba

by SzelesÚtszept 25

DEVELOPER BAR