by - szelesut - 2023. márc 20.

Járműcsodák a Hungexpón

Történetének eddigi legnagyobb showjával, legszínesebb felhozatalával és rengeteg programmal tért vissza a vásárváros falai közé a Nemzetközi Automobil és Tuning Show. Irigyelve a négykerekűek szerelmeseit, motoros szemmel mégis Rajkin szavaival kell élnünk: "válámi ván, dé ném áz igázi".

120 ezer négyzetméteren tíz, teljes értékű autós rendezvényt foglalt magába az idei AMTS. Az Európa számos országából érkező, átépített autócsodák mellett, a külföldi kiállító cégek listája is növekedett.

Ugyan az ígéretek szerint a rendezvény nyitott a motorosok felé, mindössze három motoros cég gondolta úgy, hogy megmutatja magát a vásárváros népes közönségének: a Harley-Davidson kis standjára elhozta az új 117 köbinches Breakout-ot, a KSR Group hatalmas területen állította ki motorjait, és három Can-Am-quad is jelen volt az eseményen. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy láthattunk még néhány épített és veterán vasat is.

Egy szó, mint száz, van hova fejlődnie a motoros vonalnak a tavaszi kiállításon, akár az AMTS, akár önálló rendezvény keretében. Érdeklődőből nem volt hiány - rengetegen keresték fel a Hungexpót a hétvégén. Az idei AMTS megmutatta, hogy hatalmas tömegeket tud megmozgatni kis hazánkban egy jól szervezett járműkiállítás, reméljük, mihamarabb észreveszik ezt a motoros cégek képviselői is.

Ezek az írások is érdekelhetnek: