by -sportos- 2021. aug 05.

Izgalmas hétvégék előtt a fiatalok

A Northern Talent Cup versenysorozat ezen a hétvégén Ausztriában a Red Bull Ringen majd Hollandiában, Assenben folytatódik. Rossi Moor a 3 hetes pihenő után jó formában áll rajthoz - tájékoztatott a Farium Next Generation Riders Team.

Rossi Moor csak egy hétvége pihenőt engedett meg magának, amikor Siófokon pihent és töltődött fel a következő megmérettetésekre. A munka nem állt le, Rossi a Red Bull Ringen a Pannónia Ringen tesztelte a motorbeállításokat, alkalma volt felülni egy Ducati 1098 as motorra is. A Szlovákia Ringen ssapattársaival, Lőrinc Lacival, Lukács Tomival és Matteo Masili-vel koptatta a gumikat.

Rossi Moor: Úgy érzem a felkészülésem jól sikerült, Volt két tesztnapunk a Red Bull Ringen és a Pannonia Ringen, ahol találtunk egy jobb beállítást, amivel úgy érzem sokkal jobban tudom kezelni a motort. A következő két versenyhétvégén minél több pont szerzése és természetesen a dobogó a célom.

A futamok időpontjai: 

Red Bull Ring (egyidőben a MotoGP futamaival) 

augusztus 7 szombat:  17:30 (16 kör)

augusztus 8. vasárnap. 16:30 (16 kör)

Élőben itt követhető: https://www.youtube.com/channel/UCyCm2ys065eehgvZ1AzBaMA

Ezen a hétvégén Szlovákiában Dlha-ban kezdődik az Alpok Adria MiniGp versenysorozata, amelyen 2 tehetséges pilótánk: Lukács Tamás és Matteo Masili áll rajthoz OhVale 160 motorokkal. A versenyek végén az első 3 helyezett a MotoGp Valenciai fordulóján vehet részt a döntő futamon azokkal a pilótákkal, akik szintén jól szerepeltek a területenként megrendezett versenysorozatban.

Ezek az írások is érdekelhetnek: