by SzelesÚt 2008. ápr 25.

Először magyarországon az Orange County Choppers motorjai

Az amerikai autók és motorok rajongói az idén megint számíthatnak a nagy dobásra.Május 3-4-én a Hungexpo területén már második alkalommal...

Az amerikai autók és motorok rajongói az idén megint számíthatnak a nagy dobásra.Május 3-4-én a Hungexpo területén már második alkalommal rendezik meg Kelet-Európa legnagyobb custom buliját, a „Rod n’ Custom Show"-t.

A showra számos külföldi motorépítő jelentkezett. Elhozza motorjait Fred Kodlin Németországból, Charley Gregoire Belgiumból vagy a holland Violator Motorcycles. No és mellékesen itt lesz az Orange County Choppers, Charley Gregoire, Luciano Andreoli is.

 

Eljön az idei motorépítő Európa-bajnokság győztes motorja az Open Mind is.

A hivatalos motorépítő-világbajnokság rendezője, az angol székhelyű AMD hivatalos partneri szerződést ajánlott fel, aminek eredményeként mostantól Rod n’ Custom Show hivatalos elődöntője lesz az épített motorok világbajnokságának.

A versenyre nevező motorépítők tétje nem kevesebb, mint egy 5000 eurós repülőjegy Sturgisba (USA), a világbajnokságra.

A show-n nemcsak nemzetközi kategória lesz, külön díjazzák a magyar épített motorokat, és a közönség is szavazni fog a „Best of Motor��?-ra.

A rendezvényen a szervezők ígérete szerint több olyan hot rod lesz látható, melyeket hazai építőik nálunk mutatnak be először a magyar közönségnek.

www.rodandcustom.hu

Ezek az írások is érdekelhetnek: