by SzelesÚt 2011. jan 21.

Egy megyén át vonszolta

Nyolcvan kilométerre a baleset helyszínétől találták meg a rendőrök egy szerencsétlenül járt motoros holttestét Romániában. A férfit egy...

Nyolcvan kilométerre a baleset helyszínétől találták meg a rendőrök egy szerencsétlenül járt motoros holttestét Romániában. A férfit egy szabálytalanul közlekedő kisbusz ütötte el Bihar megyében. Az ütközéstől a motoros egy szembejövő kamion kerekei alá került és valószínűleg felakadt a járműre.

A kisbusz ukrán sofőrje azonnal az elütött férfi segítségére akart sietni, riasztotta a rendőrséget is, a baleset helyszínén azonban mindössze a megrongált mopedet találták, az áldozat eltűnt - értesült a Hír TV. A 31 éves férfi holttestét két óra múlva, csütörtök este találták meg Kolozs megyében, Magyargorbó közelében, több mint 80 kilométerre a baleset helyszínétől.

A Bihar megyei rendőrség tájékoztatása szerint a kamion nem állt meg a balesetnél. A sofőrt egyelőre nem sikerült azonosítani, így a rendőrség azt sem tudja, a kamionos tudott-e arról, hogy áthajtott a férfin, aki feltehetően felakadt a járművére.

<<<Sárba ragadt a tolvaj

Didergés reggelire>>>

Ezek az írások is érdekelhetnek: