by SzelesÚt 2010. dec 21.

Devils Börze - éledezés

Untitled document Bár nem voltak tömegek, mégis élénkülő érdeklődés jellemezte a 25 éves Devils MC szokásos szezonvégi börzéjét....

Untitled documentBár nem voltak tömegek, mégis élénkülő érdeklődés jellemezte a 25 éves Devils MC szokásos szezonvégi börzéjét.
Untitled document

Szinte mindenki eladott ezt-azt a november 20-án rendezett Devils Börzén. Sokan takarították ki a garázsukat, kipufogók, felnik, és egyéb alkatrészek találtak gazdára rövid alkudozás után a Népligetben. Az arcok jórészt ismerősek voltak: több klub, és építőműhely is elhozta megmaradt, vagy éppen új alkatrészét.

A rendezvényen "hivatásos" kereskedők is megjelentek, és bizony ők sem hiába: volt érdeklődés az akciós ruhák és kiegészítők után. Az is jelent valamit, hogy a Honda ismét elhozta két chopperjét - a VT 1300-as a legutóbb elismerést váltott ki az épített motorok hívei között.

{NeoGallery gallery="dev2k10"}

Szóval, ha a börze jelez valamit, akkor ébredezik a tetszhalott: és bízhatunk abban, hogy jövőre ismét fellendül a motorosélet kis hazánkban. És még egy fontos adalék: a Devils ismét elintézte, hogy a börze idején jó idő legyen. Ha lesz beleszólásuk a 2011-es szezonba, akkor sok napsütésben bízhatunk jövőre. Ehhez persze az is kéne, hogy ne csak a régi újszilvási emlékeket láthassuk felvételről...

Ezek az írások is érdekelhetnek: