by SzelesÚt 2010. márc 17.

Budapest Motorfesztivál - részletes program

Magyarország legnagyobb motoros rendezvénye várja a poros utak és távolságok leendő legyűrőit, március 19-21. között a Hungexpo Budapesti...

Magyarország legnagyobb motoros rendezvénye várja a poros utak és távolságok leendő legyűrőit, március 19-21. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. Aki átélte már egyedül vagy csoportosan a kézben tartott lóerők, arcba vágó menetszél, kimérten vagy keresetlen őszinteséggel anyázó autósok, beiktatott megállók, magányos vagy közösségi túraélmények kínálta élvezeteket, annak felesleges ecsetelni, mi mindent kínálhat több, mint 70 kiállító cég, nélkülözhetetlenül fontos kütyüktől komplett modellekig, ruházattól egyszerűen a fílingig.

De kár lenne azoknak is otthon maradni, akiknek a motorsport jelenleg csak annyit jelent: Talmácsi Gábor, sőt, ők abban a szerencsés helyzetben lesznek, hogy tárgyi tudásuk teljességével találkozhatnak a Budapest Motorfesztiválon. Hogyan is hiányozhatna éppen Talma a motor-showról... Példaképi minőségében szombaton 13 órától a 6-14 éves gyerekeknek tanítja majd gumipályán a motorozás csínját-bínját, leendő királyi minőségben pedig új kategóriájáról és motorjáról tart beszámolót vasárnap délután 15h-tól, megtámogatva némi képi konkrétummal: interneten élő összeköttetésben csapatával és az új versenygéppel. Gábor Moto 2-es edzésmotorja a fesztiválon is megtekinthető lesz, sőt, közös fotózásra is nyílik alkalom: pénteken 15-16 óráig, szombaton és vasárnap 14-15 óra között - ehhez előbb regisztrálni kell Talmáék standjánál.

Az ország leglátványosabb streetfighter show-ja naponta kétszer (12 és 16 órakor) várja az érdeklődőket, a köztes időben pedig a Honda Safety tart vezetéstechnikai tréninget és bemutatót. A legkisebbek kipróbálhatják álmaik Ferrariját, a motorral érkezők ingyenes teljesítménymérésen tesztelhetik gépüket, a kacagásról pedig Trabarna gondoskodik majd. Lesz még Tükörbemutató - ezt a BRFK motoros rendőrei prezentálják -, és Forma1-es Tűzoltó-bemutató is, no és persze a jövő nemzedéke is a Budapesti Vásárközpontban dübörög majd: Sebestyén Péter a MotoGP keretein belül megrendezett Rookies Cup-ról tart élménybeszámolót.

Ha pedig a motorozáshoz kocsma, bemutatók, koncertek is dukálnak a szezonban, akkor dukálnak a szezon előtt is, ettől fesztivál a fesztivál. Meg nyereményjátéktól, értékes - és a tematikától nem független - ajándékoktól, sebességmámortól (próbálták már a világ második leggyorsabb közúti autóját? - itt az ideje...), és mindenekelőtt azoktól, akik eljönnek, jegyet váltanak, akár helyben, akár online - és aztán jól érzik magukat.

Ami szinte garantált.

 

Programok


- Gyermekmotorozás Talmácsi Gábor motoros iskolájában: Talma a 6-14 éves korosztálynak segít az alapok elsajátításában

- Talmácsi nyomdokaiban: bemutatkoznak a jövő versenyzői, mint pl. Sebestyén Péter, aki élménybeszámolót is tart a MotoGP keretein belül megrendezett Red Bull Rookies Cup-ról

- Streetfighter show: Erdős Csaba naponta kétszer (12h, 16h) kápráztatja el a nagyérdeműt akrobatikus mutatványaival

- Modellautó-bemutató: felfújható gumipályán, biztonságos körülmények között ismerkedhetnek meg a 6-14 éves gyerekek az autózás és motorozás élményével

- egész napos Honda Safety vezetéstechnikai tréning és bemutató: Honda közel 40 éve indította útjára Japánban motoros vezetéstechnikai továbbképző rendszerét, melyet azóta is folyamatosan fejleszt, és nemzetközileg bővít, a preventív közlekedési biztonság koncepciójának részeként

- A BRFK motoros rendőreinek Tükörbemutatója: két motoros egymással szemben egyszerre végzi ugyanazokat a gyakorlatokat, mintha egymás tükörképei volnának

- Stand Up Comedy: nincs olyan motorhang, amit Trabarna ne tudna megmutatni

- minden páratlan órában ingyenes előadás a KRESZ-módosításról („G" konferenciaterem)

- Trial bemutató

- Ingyenes motorkerékpár teljesítmény-mérés látogatók részére

- Fúvószenekar és Táncbemutató

- Forma 1-es technológia bemutatása hivatalos F1 tűzoltókkal


- Fotózás Talmácsi Gáborral és motorjával: pénteken 15-16h
                                                               szombat-vasárnap 14-15h

- Motoros divatbemutató

Nyereményjáték
a helyszínen belépőjegyet vásárlókkal!


Főtámogató: CLB

Főnyeremény: HONDA ROBOGÓ
                        MALAGUTI GYEREKMOTOR

Töltse ki és dobja be nyereményszelvényét a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. standján ( G pavilon A48) elhelyezett gyűjtőládába március 21 - én 15.00 óráig! Sorsolás 2010. március 21-án 16.00 órakor  közjegyző jelenlétében.

A játékszabályzat megtalálható a www.motor.hungexpo.hu weboldalon.

A sorsoláson a következő értékes nyeremények vesznek részt:

 

 • 2 db 3 nap, 2 éjszaka a ****-os Sissi park luxus apartmanban Lachtalban 2 fő részére
Felajánló: CLB Független Biztosítási Alkusz Kft.

 

 

 • Gyerek motoros ruházat
Felajánló: Belfini

 

 

 • 10 db vásárlási utalvány
Felajánló: Hollós Újpest

 

 

 • Ariel Atom élményautózás
Felajánló: Motorshow1

 

 

 • 2 db MotoGP jegy
Felajánló: Motorshow1

 

 

 • 5 db No1. Motoros oktatás gyerekeknek
Felajánló: No.1 Mini és Motoros Team Sportegyesület

 

 

 • Tetoválás
Felajánló: Hooligans

 

 

 • 5 db Biztonságtechnikai tréning
Felajánló: Motorshow1

 

 

 • 10 db Hungexpo VIP belépő
Felajánló: Hungexpo Zrt.

 


Online nyereményjáték


"Ne állj sorba, csak kattints!"

Az online jegyet vásárlók között kisorsolunk 5 db HUNGEXPO VIP belépő kártyát, amely egész évben érvényes a HUNGEXPO Zrt. által szervezett rendezvényekre.

Sorsolás: március 21.

(a nyertesek neve március 22-től a www.motor.hungexpo/nyitó oldalán lesz megtalálható, de e-mailben is értesítést kapnak)

2010-es újdonságok

Suzuki:
 
Suzuki RMX 450

Suzuki GSX1250F/A


Honda:

Honda VFR1200F

Honda VT1300CX

Honda CBF1000F

 
Kawasaki:

Kawasaki Z1000

Kawasaki Versys
 

Yamaha:

Yamaha FZ8


A Full-Gas bemutatja:

BMW
S1000RR
R1200RT
R1200GS
R1200GS ADVENTURE

KTM
690 Duke R
250 SXF
450 EXC
525 XC ATV
(futó szenzációk)
990 SMT
990 Adventure R
PowerWear ruházat
PowerParts kiegészítők

Pirelli
Diablo Rosso Corsa motorgumi
Diablo Superbike Pro motorgumi


A Fokt Motor Kft. bemutatja:
kapcsolattartó személy: Fokt Jenő
telefon: 06/20-428-0041
e-mail: info@fokt.hu
Segura S Race 3 egyberuha
Versenyruhák biztonsága a közutakra
Hazánkba is megérkezett a világszínvonalú motoros felszereléseiről híres Segura gyári S Race 3 típusú professzionális bőrruhája. Ez a mindennapi használatra szánt, egyrészes öltözet a versenysportban használatos anyagokkal és megoldásokkal óvja a motorosok biztonságát. Az 1,4 mm-es, perforált bőrből készült ruha a hajlékony részeken kenguru-bőr betéteket kapott, mely finomabb, mégis ugyanolyan kopásálló, mint a vastagabb marhabőr.
A kényes és veszélyeztetett pontok titánium erősítései, valamint a könyök-, váll-, gerinc-, csípő- és sípcsont-protektorok, illetve a térdkoptatók a versenypályák teljes körű biztonságát és lehetőségeit kínálják az öltözet viselőinek.
A kényelemről a kizipzározható, nyári, hálós bélés gondoskodik, hogy minden évszakban élvezhessük ruhánkat, melyet egyébként mindenféle méretben és 3-féle színegyüttesben is megtalálhatunk.
Ráadásul, mindez most bevezető áron lehet a Tied a Fokt Motornál!

Fény az éjszakában!
SHARK VILÁGÍTÓS SISAKOK
Egy új generáció a bukósisakgyártásban
Néha már azt hihetnénk, mindent feltaláltak, ami biztonságosabbá tehet egy bukósisakot. Aztán időről-időre rá kell jönnünk, hogy tévedtünk...
A SHARK idén egy új megoldással lepte meg a motoros társadalmat: kifejlesztette a világító, pontosabban a foszforeszkáló bukósisakok családját.
Ezek - azon túl - hogy remekül mutatnak, a motoros biztonságát is jelentős mértékben növelik, hiszen jobban látszanak az éjszakai közlekedés sötétjében.
A fénykibocsátásról egyébként a sisakfestés foszforeszkáló mintái gondoskodnak, melyek csupán 20 percnyi feltöltődés után már képesek akár egész éjjelen át is világítani.
Ismerd meg személyesen is a SHARK S900 Lumi, RSI Shinto, és Evoline S2 E-tec világítós bukósisakok új megoldását és a már jól ismert magas szintű biztonsági rendszereit!
További részletek és érdekességek a SHARK sisakokról és még sok más motoros felszerelésről a FOKT Motornál!
Aquaman Bt.
Megjelent az ÚJ ROMET motorcsalád!
Motorok, robogók Lengyelországból a mai kor technikájával!
A jelmondatuk: Használható motorok, megfizethető árakon!
Akció!!: A kiállítás ideje alatt megrendelt, vagy megvásárolt járműveinkre 10%-os engedmény!!!
Egyéb akciós termékeink: motoros kesztyűk, maszkok, sálak, technikai sport szemüvegek, motoros szemüvegek.                                              Elérhetőség: info@aquaman.hu


Dover Kft.
VEZETÉK NÉLKÜLI MOTOROS SZÓRAKOZTATÓ RENDSZER
Az új Interphone F4 Stereo továbbfejlesztett formában tartalmazza mindazokat a jellemzőket és szolgáltatásokat, amik az elődmodellt az Interphone-t a motoros kihangosítók piacának vezető termékévé tette.
Az akár 500 m-en belüli interkom, a GPS hangtovábbítás, a mobiltelefonálás és a HI-FI sztereo zene teszi az Interphone F4 Stereo-t egy igazi hűséges multimédiás szórakoztató központtá akár egyedül, akár társsal motorozzunk.
Elérhetőség: tamas@doverkft.hu


YAMAHA CITY RACING TEAM/No.1 Mini és Motoros Team
A YAMAHA CITY RACING TEAM ebben az évben a megszokottól eltérően jelenik meg a Budapest Motorfesztiválon. Kiállítja Kovács Nikolett, a 2008-as év motorversenyzőjének, Európa-bajnoki 3. helyezett versenymotorját, Káldi Dániel átépített sportmotorját, valamint a Hungarorong Minimotoros Iskola oktató motorjait.
Standunkon megvásárolható a Kovács Niki nevével is fémjelzett könyv Valentino Rossi-ról, valamint a GAS egyes termékei.
Niki szombaton és vasárnap dedikál, valamint bemutatja a legújabb, sportolóknak is ajánlott kiváló táplálék kiegészítőt, a PH csodát.
Iskolánkba a helyszínen kedvezménnyel lehet jelentkezni!
A csapat névadó szponzora, a YAMAHA CITY termékei - 30-50%-os akciós áron megvásárolhatóak a standon:  Yamaha (ruházat), Bering (ruházat), Calvatti (ruházat), IXS (sisak, bőrruha), Shark/Uvex/LS2 bukósisakok, Helly Hansen termékek.


A DANGER BIKES alkatrészeket, kiegészítőket árusít, ezt kedvezménnyel (-20-50%!!!) tudják a látogatók megvásárolni: PUMA motoros ruházat és csizma, VALTER MOTO kiegészítők, FIVE
kesztyűk, GALFER fékbetétek, fékcsövek és féktárcsák, ESQUAD motoros farmerek, MOTOGRAFIX tankpadok, MIVV kipufogók, IRC fék- és kuplungkarok, gumimelegítők.
A hagyományoknak megfelelően felajánlottunk 5 db HUNGARORING Minimotoros Iskola - YAMAHA CITY oktatásra érvényes nyereményt a nagycsaládosok közötti sorsolásra, 5-13 éves gyerekek részére.
Egyesületünk szervezésében a Hungaroringi Forma-1 versenyeken tűzoltással foglalkozó Túri István vezette Rescue Team tart bemutatót.
Várunk minden érdeklődőt, vásárlót, látogatót, gyerkőcöt, aput és anyut, aki szerelmese a YAMAHÁNAK. A felnőttek vendégeinek egy jó kávéra a "G" pavilon 61-es standján.
Elérhetőség: wodicskane.bea@chello.hu


Motorrevü
A MOTORREVÜ idén is a Motorkiállításhoz igazította éves kiadványa, a MOTORKATALÓGUS megjelenését, amelyet a gazdasági válságra való tekintettel, tavalyi áron kínálnak minden látogatónak (2.000 Ft), sőt egy exkluzív motoros DVD-t is kap idén minden katalógus-vásárló ( a DVD külön is megvásárolható lesz 500 Ft-os áron). A MOTORREVÜ legfrissebb lapszáma is elérhető lesz a standon, ahol mint minden évben, idén is igazi csemegék lesznek láthatók: egy több száz lóerős, közel 5 méter hosszú drag motor, 2 különleges motoros műalkotás, Mező János Bamakós zebrája és még számos érdekesség.
A kiállítás alatt kerül átadásra az Év Motorjai 2010 szavazás győzteseinek nyereménye is: 2 robogó és 10 db navigációs rendszer.
Minden látogatót szeretettel várunk a kiállításon.


Hasznos tudni!

Időpont:
2010. március 19-21.

Nyitva tartás:
március 19: 10.00 - 19.00
március 20: 10.00 - 19.00
március 21: 10.00 - 18.00

Helyszín:
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Budapest, X. Albertirsai út 10.
levélcím: 1441 Budapest, Pf. 44.
telefon: 263-6000

Belépőjegy: 
                   Online          Helyszín
Napijegy:         1.700 Ft  1.900 Ft
Családi jegy:                  3.400 Ft
Kiállítói bérlet:       ---  3.500 Ft
Kedvezményes jegy:  ---        1.500 Ft

A belépőjegyek egyszeri belépésre jogosítanak.
A családi jegy két felnőtt és két 14 éven aluli gyermek belépésére jogosít. Kedvezményes jegy vásárolható a felnőtt kíséretében érkező 14 éven aluli gyermek, nyugdíjas, valamint a diákigazolvánnyal rendelkező fiatal részére.

Club Metropol kártyával kedvezményes belépőjegy vásárolható a
pénztárban. (1.900 Ft helyett 1.500 Ft)
 
A belépőjegyek a Tuning Show-ra nem érvényesek, erre külön kell jegyet váltani a helyszínen.
Árak:
 

 • egyszeri belépésre jogosító jegy: 2.500 Ft
 
 • gyermek belépőjegy (12 év alatt): 1.500 Ft
 
 • családi belépőjegy: (2 felnőtt, 2 gyerek): 6.000 Ft
 
 • kedvezményes belépőjegy Carstyling.hu klubkártyával: 2.000 Ft*
 
 6 éves kor alatt a belépés ingyenes.
   
* egy klubkártya a teljes hétvége alatt összesen egy alkalommal használható fel. A kedvezmény nem vonható össze a családi jegy által nyújtott kedvezményével. Klubkártya kedvezményes jegy kizárólag a helyszínen váltható, elővételben nem!

 

Belépés:
A látogatók és kiállítók, valamint a kiállítás zavartalan élvezete érdekében fémdetektoros biztonsági kapukat helyeztünk el a Hungexpo Budapesti Vásárközpont Fogadócsarnokaiban.

Megközelítés:
2-es metróval az Örs vezér térig, onnan az Expo-járattal vagy gyalogosan a Pillangó utcai metromegállótól (kb. 10 perc)
37-es villamossal a Blaha Lujza tértől, a Népszínház utcáról
Személygépkocsival a belváros felől a Kerepesi útról

Utazási kedvezmény:
A Volánbusz Zrt. belföldi járatain 50%-os menettérti kedvezményt vehetnek igénybe a kiállítás látogatói. 
Pecséthely: a pénztárak mellett található információs pultoknál.

Sajtóközpont:
kiállítás alatt: Nyugati fórum fogadó épület (I. kapu főbejárat)
telefon: 263-6505
fax: 263-6370
e-mail: sajto1@hungexpo.hu

Parkolás:
Látogatói parkolók/parkolási díjak:

Motoros parkoló a 3-as Fogadócsarnoknál.
(Behajtás: IV-es kapu)

P3 parkoló:
1 órás tartózkodásig fizetendő díj: bruttó 200,-Ft
4 órás tartózkodásig fizetendő díj: bruttó 600,-Ft
egész napra fizetendő díj: bruttó 800,-Ft
Parkolási díj megfizetése és számla kiadása a szolgáltatási díjról kihajtáskor a kapunál.

P5 parkoló:
Egész napra fizetendő díj: bruttó 800,-Ft
Parkolási díj megfizetése a bejáratnál behajtáskor.
Szolgáltatási díjról számla kiadása az I. számú és III. számú Fogadó épületekben az INFORMÁCIÓS pultnál, a parkoló jegy átadása ellenében.

Albertirsai úti parkolók:
Egész napra fizetendő díj: bruttó 800,-Ft
Parkolási díj megfizetése a parkolás megkezdésekor a helyszínen, előre.
Szolgáltatási díjról számla kiadása az I. számú és III. számú Fogadó épületekben az INFORMÁCIÓS pultnál, a parkoló jegy átadása ellenében


Kincsem Park:
Csak március 19-20-21-én (péntek-szombat-vasárnap)!
Behajtás: Galopp kapu
Egész napra fizetendő díj: bruttó 800 Ft
Parkolási díj megfizetése a parkolás megkezdésekor a helyszínen, előre. A szolgáltatási díjról számla kiadása az I-es és III-as Fogadócsarnokban az Információs Pultnál, a parkoló jegy átadása ellenében. Gyalogos bejárat az I.-es számú kapun keresztül (Főbejárat).

Ezek az írások is érdekelhetnek: