by SzelesÚt 2010. márc 11.

Budapest Motorfesztivál

Idén fedett pályán indul a tavasz: Magyarország legnagyobb motoros rendezvénye várja a poros utak és távolságok leendő legyűrőit március 19-21....

Idén fedett pályán indul a tavasz: Magyarország legnagyobb motoros rendezvénye várja a poros utak és távolságok leendő legyűrőit március 19-21. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

A Budapest Motorfesztiválon 9 ezer négyzetméteren 70 kiállító kínálja majd portékáit, a nélkülözhetetlenül fontos kütyüktől a komplett modellekig, a ruházattól a kiegészítőkig.

A sztárvendég Talmácsi Gábor, gyorsasági motoros világbajnok lesz, aki egy biztonságos gumipályán gyerkőcöket tanít majd motorozni, de kérdezheted új kategóriájában szerzett tapasztalatairól, készíthetsz közös fotót vele, és új versenygépét is megcsodálhatod.

A motoros fílinghez persze kocsma, bemutatók és koncertek is dukálnak, ettől fesztivál a fesztivál. Az akrobatikus mutatványokról Erdős Csaba streetfighter, a kacagásról Trabarna gondoskodik, a MAMI kamionjában pedig megtudhatod mit bír a motorod.

Lesznek nyereményjátékok, az online jegyvásárlók között pedig értékes ajándékokat sorsolnak ki.

Természetesen nem feledkeznek meg a motorral érkezőkről sem: ők a 3-as fogadócsarnok mellett hagyhatják gépeiket.

Info

Ezek az írások is érdekelhetnek: