by SzelesÚt 2009. szept 30.

Az egy hónapos szünet után Portugáliában folytatódik a MotoGP

Portugáliában folytatódik a gyorsaságimotoros-világbajnokság pontvadászata. Érdekesség, hogy az előző évekhez képest most később rendezik meg...

Portugáliában folytatódik a gyorsaságimotoros-világbajnokság pontvadászata. Érdekesség, hogy az előző évekhez képest most később rendezik meg az estorili versenyt. Bár már nincs sok futam hátra a világbajnokságból, de még hosszú út vár a versenyzőkre, mert a portugál verseny után Ausztráliába, majd Malajziába kell utaznia a mezőnynek.

A 250 köbcentis géposztályban kiélezett küzdelem folyik a vb-címért, és a szakértők szerint ez a verseny nagyon fontos lesz a végeredmény szempontjából. A Balatonring Team fiatal magyar versenyzőjének továbbra is az a célja, hogy minél többet megtanuljon arról a kategóriáról, amelyről néhány hónapja szinte még semmit sem tudott. Németh Balázs bemutatkozása óta nagyon sokat fejlődött, két alkalommal pontot is tudott szerezni, ezért optimistán várja a portugál megmérettetést.

Németh Balázs nyilatkozata: „Őszintén szólva az elmúlt hetekben nagyon sokat tudtam edzeni, pihenni és el tudtam járni az egyetemre, de már nagyon várom, hogy újra motorra ülhessek Portugáliában. A szünet alatt lehetőségem nyílt megnézni a Balatonring építkezését, ahol rengeteg rajongóval is találkoztam. Úgy érzem, lassan kezdek beleszokni a 250-es géposztályba, az eredményeim folyamatosan javulnak, és remélem, hogy a hátralévő versenyeken tovább fejlődhetek, és a lehető legjobban fejezhetem be az idei világbajnokságot.""

Ezek az írások is érdekelhetnek: