by SzelesÚt 2008. ápr 06.

Akár egy élet is siker

Motoros baleset-megelőzési napot tartott a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A szezonnyitó célja az volt, hogy felhívják az autósok és motorosok...

Motoros baleset-megelőzési napot tartott a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A szezonnyitó célja az volt, hogy felhívják az autósok és motorosok figyelmét a közlekedés veszélyeire. A fővárosi rendőrfőkapitány szerint, ha az ilyen rendezvényekkel akár egy ember életét megmentik, már megérte.

Évről-évre ugyanis több a motor az utakon, így sajnos egyre több a baleset is. A fővárosi rendőrfőkapitány elmondta, céljuk ezek megelőzése. "Ha csak egy balesetet, ha csak egy emberéletet sikerül megmenteni ezáltal, akkor nem hiába dolgoztunk" - mondta Tóth Gábor.

  

 

Az 56-osok terén egész nap motoros bemutatók, ügyességi versenyek várták az érdeklődőket. Volt motorosfelvonulás, veterán  gépek és eljött Talmácsi Gábor gyorsaságimotoros világbajnok is.

  

  

Tóth Gábor közölte: reméli, hogy hagyományt teremtenek a rendezvénnyel és minden évben a motoros szezon kezdetén megrendezik majd.

Fotó: Regős Éva
Ezek az írások is érdekelhetnek: