by SzelesÚt 2011. jún 26.

A halálba sodródtak

Elvesztette uralmát motorja felett és átsodródott a szembejövő sávban jövő autó elé egy jobbkanyarban egy Suzuki SV 650-es vezetője szombat...

Elvesztette uralmát motorja felett és átsodródott a szembejövő sávban jövő autó elé egy jobbkanyarban egy Suzuki SV 650-es vezetője szombat este Kiskunfélegyházánál. A motoros és utasa életét vesztette az ütközésben.

A rendőrség közlése szerint szombat este 7 óra körül a 4625-ös számú összekötő úton Tiszaalpár felől Kiskunfélegyháza felé közlekedett egy Suzuki SV 650-es motorkerékpár. A vezető, egy jobbra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát  járműve felett és átsodródott a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba ahol összeütközött a szemből érkező, egy 66 éves csongrádi nő által vezetett Peugeot 106 típusú személygépkocsival.

Az ütközés következtében a motorkerékpáron utazó 50 éves férfi, illetve 35 éves nő - csongrádi lakosok - a motorkerékpárról leestek, és olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A gépkocsi vezetője nem sérült meg.

<<<Baleset Pécsnél

Egy napig feküdt sérülten>>>

Ezek az írások is érdekelhetnek: