by SzelesÚt 2011. aug 07.

Új Checa replika az X-lite-tól

Carlos Checa és a Ducati az év meglepetése a Superbike-világbajnokságon: a spanyol elképesztően magabiztos és gyors, a Ducati pedig a tavalyi gyenge...

Carlos Checa és a Ducati az év meglepetése a Superbike-világbajnokságon: a spanyol elképesztően magabiztos és gyors, a Ducati pedig a tavalyi gyenge szezon után ismét ütőképes motort épített, pedig hivatalosan nem is indítottak gyári csapatot. Checa négy fordulóval az évad vége előtt 62 pontos előnnyel vezet az összetettben a tavalyi világbajnok, Max Biaggi előtt.

Hasonlóan sikeres Checa replika bukósisakja is, a kék földgömbös mintájú X-lite X-802-t nagyon kedvelik a vásárlók. A népszerű fejvédő szeptembertől matt fekete fényezéssel is kapható lesz.

Az X-lite X-802 esetében valóban szinte ugyanazt kapják a vásárlók, amit Checa – vagy Casey Stoner, Jorge Lorenzo, Marco Melandri és Max Neukirchner – visel. A Nolan Group szakemberei csak a belsőt igazítják a versenyzők egyéni igényeihez, a vb-s pilóták fejvédői külső felépítésükben megegyeznek a bárki által megvásárolható replikákkal.

Az X-802 kompozithéja három külső méretben készül, így a sisak súlya, térfogata és légellenállása a lehetséges minimumon marad. A bélés természetesen kivehető és mosható, a csat dupla D gyűrűs, az állítható hátsó légterelő pedig stabilizálja a sisakot nagy sebességnél. Alapfelszereltség a Pinlock rendszerű NFRS (Nolan Fog Resistant System) párásodásgátló. Az X-lite X-802 3 alap-, 8 dekor- és 12 replika fényezéssel vásárolható meg az EuroMotor Kft. üzletében.
További információ az EuroMotor Kft. üzletében (1134 Budapest, Lehel u. 17/b-c), a +36-1-877-4430-as telefonszámon, az iroda@euromotor.hu e-mail címen, valamint a www.euromotor.hu honlapon.

Ezek az írások is érdekelhetnek:
Katonai MZ

Katonai MZ

by SzelesÚtdec 07

Magyarok az Eb-n

Magyarok az Eb-n

by SzelesÚtjúl 07

DEVELOPER BAR