by SzelesÚt 2009. jún 10.

Tiszafüreden széles az úttest

MOTaMOT-Széles út-estet tartottunk pénteken Tiszafüreden. Az idő nem ígérkezett túl jónak, talán ezért nem érkeztek nagy tömegek a Tisza-tó...

MOTaMOT-Széles út-estet tartottunk pénteken Tiszafüreden. Az idő nem ígérkezett túl jónak, talán ezért nem érkeztek nagy tömegek a Tisza-tó mellé. Aztán persze az idő is remek volt, a buli meg fergeteges - amint az a képeken is látszik. A Retro Jazz Klubban négy zenekar is fellépett, csak nekünk motorozott Angyal Zoltán streetfighter-világbajnok, no és persze fel is vonultunk.

Délelőtt még esett, amikor elindultunk Tiszafüredre, a MOTaMOT és a Széles út első közös partijára. Lent azonban egyre javult az idő, főtt a babgulyás, úgyhogy minden adott volt, hogy jó buli kerekedjen.  Így is lett.

Angyal Zoli is eljött, igaz, sietett, de egy rögtönzött bemutatóval azért meglepett minket. Velünk volt Pingitzer István, aki már negyven éve streetfighterkedettg a Népligetben. Itt voltak a Motoros Szívek lányai, akikkel a pályamotorozásról beszélgettünk.

És persze volt zene is, hajnalig. A Papa Blues Band kezdte, aztán jött az Útonállók Szabadcsapat, később a Black Light és a Paradox.

Eljöttek a Felvidéki Farkasok, akikkel a perbenyiki árvaház megsegítéséről beszéltünk. Itt voltak a régi barátok, és szereztünk újakat is: a Bakonyi Betyárok hajnalig mulattak velünk.

Köszönjük mindenkinek, aki eljött. Aki meg otthon maradt, sajnálhatja. De biztosíthatunk mindenkit, lesz még Széles út-est a MOTaMOT-tal.

Ezek az írások is érdekelhetnek:
DEVELOPER BAR