by SzelesÚt 2008. okt 04.

Talma a 9. helyről indul

A reggeli szabadedzésen 7., az időmérőn a 9. lett Talmácsi Gábor Phillip Islanden. Világbajnokunknak továbbra is a féktávok okoznak problémát,...

A reggeli szabadedzésen 7., az időmérőn a 9. lett Talmácsi Gábor Phillip Islanden. Világbajnokunknak továbbra is a féktávok okoznak problémát, hiszen műtött csuklója minden fékezéskor fájdalmasan emlékezteti sérülésére. Holnap könyökéből is kiszedik a varratokat, a versenyre pedig ugyanazt a kezelést fogja kapni, mint a japán futamon és bízunk abban, hogy sikerül legalább megismételnie múlt heti teljesítményét, ami szintén óriási bravúr lenne.

Di Meglio, Smith és Bradl indul az első három helyről holnap az Ausztrál Nagydíjon. Talma csak a 9. rajtkockát szerezte meg, és kicsit csalódott.

Úgy tűnik továbbra sem fog a kedvenc pályáim közé tartozni a Phillip Island-i. Jobb eredményre számítottam a 9. helynél, de igyekszem majd ebből kihozni a legtöbbet - mondta az időmérő után. Nagyon fúj a szél és a féktávokon nagyon fáj a kezem, így holnap, mindenképpen szükség lesz arra a kezelésre, amit Japánban kaptam. Kielemeztük a tavalyi eredményeimet és látom a többi versenyző eredményéit is, amiből kiderült, hogy féktávokon vesztek sokat. A szektoridőim jók, de nem sikerült igazán jó kört menni. Van 2 kanyar a pályán, amire különösen oda kell figyelnem, de bízom benne, hogy a két nap alatt begyűjtött tapasztalatok alapján versenyképes motort sikerül összeraknunk. Pozitívan állok a holnapi verseny elé, a maximumra fogok törekedni és remélem, hogy az egyik leggyorsabb tudok lenni a pályán.

A GP-ben a már világbajnok Rossi bukott és csak a 12. helyről vághat neki a futamnak. Az első három helyről Stoner, Lorenzo és Hayden startolnak.

Ezek az írások is érdekelhetnek:
DEVELOPER BAR