by SzelesÚt 2011. ápr 21.

Péntek esti csevej Bittivel

Élőben beszélgethet minden érdeklődő olvasónk Bitter Sándorral, a magyar motorozás fenegyerekével péntek este. Az utcai versenyek hősének...

Élőben beszélgethet minden érdeklődő olvasónk Bitter Sándorral, a magyar motorozás fenegyerekével péntek este. Az utcai versenyek hősének végre összeállt az idei szezonja. Ami biztos: a Man-szigeti TT-n, az Ulster GP-n és a NorthWest 200-on, a világ legveszélyesebb versenyein ismét rajthoz áll. Sanyi járatát törölték, így csütörtök helyett pénteken szolgál majd a legfrissebb hírekkel olvasóinknak.

Kérdezzük együtt Bittit! Tedd fel a kérdéseidet Te is! Az interjút másnap szerkesztett formában tesszük közzé - természetesen a kérdezésben segítő munkatársaink feltüntetésével.

A csevej a facebookon keresztül zajlik. Akinek van profilja, bejelentkezve a
http://szelesut.hu/chat/ oldalon máris kérdezhet Bittertől. Aki nincs fent a facebookon, az kérjük írja neg kérdéseit a szerkeszto@szelesut.hu címre és feltesszük a nevében.

Legyél a munkatársunk! Kérdezz, vagy csak kövesd az interjút! Mindenkit várunk péntek este!

Egy kis ízelítő az Ulster GP-ből >>>

Hogy fel tudj készülni, itt vannak a naprakész infók: http://www.facebook.com/pages/Bitter-S%C3%A1ndor-fan-club/176988818992792

<<<Bitter keményen készül

Film a TT-ről>>>

Ezek az írások is érdekelhetnek:
DEVELOPER BAR