by SzelesÚt 2008. júl 01.

Magyarok az Eb-n

Legalább négy magyar motor indul a jövő hét végén megrendezendő Motorépítő Európa-bajnokságon Mainzban. A Wild internetes szavazásának...

Legalább négy magyar motor indul a jövő hét végén megrendezendő Motorépítő Európa-bajnokságon Mainzban. A Wild internetes szavazásának győztese, illetve a Budapest Motorkiállításon a közönség által megszavazott motorok mellett még két műhely biztosan megméretteti magát az Eb-n.

A Wild webes motorszépségversenyének a győztese Szakáll lett. A "rézmotor" a tavalyi magyar bajnokságon mutatkozott be, a legjobb átépített Old School győztesként. Azóta rengeteg változáson ment át, amelyek közül a legjelentősebb, hogy az eredeti, aprócska Minarelli-blokk helyére Pannonia-szív került, kéziváltóval, és szárazkuplunggal.

   

A Wild Magazin támogatásával két motor indul jövő pénteken az Európa Bajnokságra. Az egyik Szakál, a Pannóniájával, a másik pedig a Budapest Motor Kiállításon, a közönség által kiválasztott motor.

 

A Magyar Motorépítő Bajnokság előzetes fordulója a Motorkiállításon zajlott le, 6 meghívott motorépítőműhely 7 motorjának szereplésével. A kiállítás közönségének a választása a King Machine Choppers Ultimá-jára esett.

A fentiek mellett két magyar motor még biztosan indul az Eb-n: az egyik a Sapka Művek által épített V-rod, a másik pedig a Müce Choppers vashengeres Sportster-e.

Ezek az írások is érdekelhetnek:
DEVELOPER BAR