by SzelesÚt 2012. júl 18.

Kétfunkciós modell elérhető áron

Országos nyílt napok keretében mutatja be a Honda a CRF250L típusú motorkerékpárját július 20-án és 21-én.Az elmúlt évek tapasztalata, hogy...

Országos nyílt napok keretében mutatja be a Honda a CRF250L típusú motorkerékpárját július 20-án és 21-én.Az elmúlt évek tapasztalata, hogy hazánkban az enduró jellegű motorkerékpároknak jelentős a rajongótábora, amely egyrészről az utak állapotával, másrészről a kényelmes üléshelyzettel is magyarázható. Ha a mai eladási statisztikákat vesszük szemügyre, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy a hosszabb rugóúttal rendelkező járművek népszerűségét csak a robogó boom múlja felül.

A Honda remek modellpalettával rendelkezik a 600 ccm-t meghaladó kategóriában ezen a piacon. Az új CRF250L ezt a line-upot bővíti lefelé, azoknak nyújtva használható alternatívát, akik a városi ingázáson kívül, esetleg könnyed hétvégi terepezésre is használnák motorkerékpárjukat.

A motor várható piaci fogadtatását pozitívan befolyásolja és a leendő értékesítést megkönnyíti, hogy a kevés számú konkurens modell ára jelentősen meghaladja a CRF250L 1.220.000 Ft-os bruttó kiskereskedelmi árát (reg. adóval együtt értendő).

Országos Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a Honda Márkakereskedésekben pénteken 18.00, míg szombaton 17.00 óráig!
Ezek az írások is érdekelhetnek:
DEVELOPER BAR