by SzelesÚt 2009. máj 18.

Jótékonysági gurulás Salgótarjánba

Harmadik alkalommal hívja jótékony gurulásra a Shadow Owners Club a segíteni tudó motorosokat. A nemes cél: segíteni a rászorulóknak, a Szent...

Harmadik alkalommal hívja jótékony gurulásra a Shadow Owners Club a segíteni tudó motorosokat. A nemes cél: segíteni a rászorulóknak, a Szent Lázár Kórház Gyermekosztályának és kis pácienseinek.

Gyülekezés az M3 Autópálya 13-as km-nél (kifelé vezetô oldalon) levô benzinkút parkolójában 9 órakor. Az indulás a Shadow Owners Club felvezetésével fél tízkor történik.

Becsatlakozhattok Hatvannál is, 10 óra körül érünk oda. Az M3-ról lehajtva a 21-es úton É-felé fordulunk. A menet nem áll meg, de a konvojt utolérve (kb. 60 km/h sebességgel haladunk) beállhattok a menetbe.

Úticél: Salgótarján, Csokonai út 21-29, Borbély Lajos Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium, ahol a program lesz majd.

A túra hossza 109 km.

Csatlakozhat gyûjtésünkhöz minden motoros, aki tiszteletben tartja klubunk alapértékeit, és jó szívvel adakozik a beteg gyermekek javára. Az adomány lehet pl. egy tiszta plüssállat, egy játékautó, de elkél a pénz is!

A túra végén a résztvevôket a Kórház Vezetése vendégül látja egy egészségügyi sportnappal összekötött majálison.

Gyertek minél többen, széles úttal várunk Benneteket!

http://shoc.hu/?c=7

Ezek az írások is érdekelhetnek:
DEVELOPER BAR