by SzelesÚt 2009. máj 31.

Búvártalálkozó

Ezúttal nem fogadta kegyeibe az időjárás a Strange Horde MC-t: a jubileumi pilismaróti találkozón sok eső esett, és mi tagadás, nem volt túl...

Ezúttal nem fogadta kegyeibe az időjárás a Strange Horde MC-t: a jubileumi pilismaróti találkozón sok eső esett, és mi tagadás, nem volt túl meleg sem. Ennek ellenére sokan látogattak el a Duna-kanyarba. A hangulat pedig mindenkit kárpótolt.

Jó zenék, jó programok, remek hangulat. Ezúttal is ez jellemezte a Strange Horde-partit. Blues Company, Deák Bill, Nemcsak Berry és még rengeteg zenakar fogadta azokat, akik a rossz idő ellenére is kilátogattak a Duna-kanyarba.

A hagyományos programok mellett ezúttal hastánc is borzolta az érzékeket. Bár sokáig kétséges volt, nem maradt el a felvonulás sem, a rengeteg motor idén is a visegrádi fellegvárig vonult. Igaz, visszafelé már esőben, de hát senki nincs cukorból, vagy mi...

A Széles út kamerája egy helikopterből követte a menetet,  következő adásunkban természetesen beszámolunk a 15. Strange Horde MC Party-ról.

Ezek az írások is érdekelhetnek:
DEVELOPER BAR