by SzelesÚt 2011. máj 13.

17. Karasna Öböl-Fesztivál

A nagy érdeklődésre való tekintettel az idei évtől kinőtte magát a Karasna-fesztivál. Kibővült zenei kínálattal várnak mindenkit...

A nagy érdeklődésre való tekintettel az idei évtől kinőtte magát a Karasna-fesztivál. Kibővült zenei kínálattal várnak mindenkit Pilismaróton június 16. és 19. között.

 

Hat helyszínen, 5 színpadon hatvan fellépő várja majd a vendégeket. Természetesen a régi hangulat is helyet kapott a színes forgatagban. A kezdetektől ide látogatók érezhetik a megszokott Rock and Roll-feelinget, a motorral érkezők számára külön kempinget létesítettek. Az új vendégek pedig egy változatos és hangulatos Duna-parti ÖBÖL-FESZTIVÁLON bulizhatnak. A GOA Beach hatalmas máglyarakásával várja majd vendégeit. A szervezők igyekeznek olyan rendezvényt létrehozni, ami egyedi és különleges. Ez a vadregényes vízparti helyszín olyan környezetet biztosít, ami garantáltan le fog nyűgözni mindenkit.

A koncert menüben meglátjátok, hogy minden zenei stílus megtalálható lesz: Alternatív, Rock, Blues, Rockabilly, Reggae, Elektronikus zene - Techno, Retro, Disco, Világzene. Persze ezek különböző változatai is helyet kapnak. Nagyon sok új szolgáltatással is bővültünk: Gasztro falu, Sport, Játékok, Prevenciók, ATM automata, SMS-fal stb.

<<<Segítség a bajban 

Angyali világszám Kunmadarason>>>

Ezek az írások is érdekelhetnek:
DEVELOPER BAR