by SzelesÚt 2011. aug 11.

Nyílt napok a ringen

A 26. Formula 1 Magyar Nagydíjat követően a kétkerekűeké volt a főszerep a mogyoródi ringen. Az augusztus 7-i Motoros Nyílt Napon a pályán...

A 26. Formula 1 Magyar Nagydíjat követően a kétkerekűeké volt a főszerep a mogyoródi ringen. Az augusztus 7-i Motoros Nyílt Napon a pályán száguldozó mind az öt csoport fantasztikus hangulatot varázsolt a Hungaroringre. Külön öröm volt a szervezők számára, hogy az aszfaltlovagok mellett számos érdeklődő is kilátogatott az igazi nyári időben megrendezett eseményre.

„Külön öröm volt a számunkra, hogy a szépszámú előre bejelentkezőn kívül nagyon sokan érkeztek előzetes regisztráció nélkül is a Motoros Nyílt Napra, így a köridők alapján körözgető öt csoport abszolút telt házzal futott a rendelkezésükre álló idő alatt” – fogalmazott Fejesné Balogh Katalin. A Hungaroring Sport Zrt. értékesítési munkatársa elmondta, összesen 217 motoros próbálta ki tudását a mogyoródi pályán, és ez a létszám minden várakozást felülmúlt. Ráadásul az időjárás is kegyes volt a szervezőkhöz, ugyanis igazi nyári meleg volt egész vasárnap.

„A legtöbben a 2:20 perc feletti köridővel rendelkező csoportban köröztek a pályán, ami nem volt meglepő, hisz számukra profi pályaismertetést tartottunk, illetve aki igényelte, az versenyzői felvezetést is kapott. Utóbbi nagyon népszerű volt a résztvevők körében” – árulta el Fejesné Balogh Katalin.

„Az F1-es verseny miatt leaszfaltozott bukóterekhez lassítókat építettünk be, illetve úgy döntöttünk, hogy a következő nyílt napon még két helyre további megfelelő mennyiségű habbálát helyezünk majd el” – ismertette Gazsi Júlia, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgató-helyettese. – „A motorosok mellett olyanok is szép számmal voltak kinn a Hungaroringen, akik csak kísérőként, vagy nézőként érkeztek ki a pályára. Őszintén reméljük, hogy a résztvevők pozitív élményekkel távoztak, és visszatérnek hozzánk a hasonló rendezvényeinkre.”

A következő Motoros Nyílt Nap augusztus 19-én lesz a Hungaroringen.

<<<Nehéz helyzetben

Németh fantasztikus futama>>>

Ezek az írások is érdekelhetnek:
DEVELOPER BAR